Carta de Plats
Disposem d'una àmplia carta de plats tradicionals de cuina catalana, caça i de temporada EL NOSTRE MENÚPrimers
1. Amanida verda
2. Amanida catalana
3. Amanida amb fuits secs i formatge de cabra gratinat
4. Amanida de foie amb fuits secs i reducció de vinagre de mòdena
5. Assortiment de patès
6. Entremesos de la casa (embotits de setcases i amanida)
7. Cargols
8. Carxofes a la brasa (temporada)
9. Esqueixada de bacallà
10. Brandada de bacallà
11. Melò amb pernil
12. Escalivada
13. Espàrregs blancs
14. Trinxat (patata, col i cansalada viada)
15. Carpaccio de salmó marinat
16. Carpaccio de filet de vedella amb encenalls de formatge parmesà
17. Sopa
18. Canalons casolans
19. Remenat de bolets de temporada amb carn picada
20. Xató
21. Calamars a la romana
Segons
22. Xai a la brasa amb guarnició
23. Peus de porc grantinats amb barreja de bolets
24. Botifarra a la brasa
25. Botifarra a la brasa amb mongetes seques
26. Conill a la brasa
27. Guatlles a la brasa
28. Pollastre a la brasa
29. Graellada de carns de la vall (xai, conill, pollastre, guatlla i butifarra)
30. Truita de riu amb salsa d’ametlles
31. Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
32. Entrecot de vedella de la vall a la salsa de ceps
33. Entrecot de vedella de la vall als cinc pebres o al roquefort
34. Bistec de la mitjana de vedella a la brasa amb guarnició
35. Civet de senglar (temporada)
36. Galtes de proc rostides amb bolets
37. Cargols amb conill
38. Filet de vedella amb guarnició
39. Filet de vedella amb salsa de ceps, cinc pebres o roquefort
40. Vedella amb bolets
Postres
Postres
1. Sopa de pinya amb gelat de coco
2. Gelat de mascarpone amb figues
3. Cucurutxo de nata
4. Delícies de llimona
5. Flam de cafè
6. Flam de vainilla
7. Crema catalana
8. Valencià
9. Mel i mató
10. Postres de músic amb moscatell
13. Suc de taronja natural
14. Coulant de xocolata
15. Ametllat
16. Sorbet de llimona
17. Tarrina de whisky
18. Trufes
19. Crocant
20. Vaca o elefant
21. Gelat de turró i vainilla
22. Gelat per nens
23. Gelat de cafè