Blog de Cuina Catalana
Blog de cuina catalana, plats i receptes de la gastronomia tradicional catalanaOn menjar conill a la brasa prop de Figueres
La carn de conill té una textura molt tendra i sucosa, així com també un sabor molt deliciós. El conill a la brasa és un plat típic de la cuina catalana que s'ha internacionalitzat i que, avui dia, es pot gaudir a diversos indrets del món. D'altra banda, la carn de...
Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
Els canelons són un plat que enamora a primera vista. Avui us parlarem dels canelons de bolets, o farcits de bolets, com una alternativa vegetariana als canelons tradicionals típics de la gastronomia catalana. Aquests canelons es poden fer a qualsevol època de...
On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres
La botifarra (del botifarra) és un embotit fresc compost de carn picada de porc condimentada amb sal, pebre i altres espècies. Té un sabor molt deliciós i particular, de manera que combina a la perfecció amb una gran quantitat de plats. La botifarra a la brasa és...
6 plats típics de cuina catalana a Restaurant Can Carola
Saps on pots menjar plats típics de cuina catalana prop de Figueres? Si vols trobar un restaurant amb menjar típic català i amb els plats més tradicionals de la gastronomia catalana, visita Can Carola! En els nostres plats típics de la cuina catalana sempre hi...
Ous al plat amb xoriço i patates
Avui us presentem un plat especialment útil quan no hem preparat res per menjar o no volem sortir, ja que els ingredients que necessitarem solen estar disponibles a casa. Es tracta dels ous al plat amb xoriço i patates, un plat deliciós per gaudir sense culpes! Hi...
Temporada de calçots a Restaurant Can Carola
Hi ha ganes de calçots? Si vols tastar una autèntica calçotada on no hagis de cuinar, ni fer olor de fum, ni preocupar-te a fer la salsa romesco, visita Restaurant Can Carola per menjar els millors calçots de temporada km0! La nostra tradició El calçot és una ceba...
Cargols a la llauna
Els cargols a la llauna són un plat de la gastronomia catalana molt popular, on els cargols es couen al foc, bé a la brasa o també al forn. A Catalunya, els cargols són molt apreciats en el seu ús culinari, per la qual cosa és molt comú incloure'ls en nombrosos...
Entrecot de vedella de la Vall a la salsa de ceps
L'entrecot de vedella és un plat deliciós i nutritiu, perfecte per a menjar qualsevol dia de la setmana. A Restaurant Can Carola preparem l'entrecot de vedella de la Vall a la brasa acompanyat d'una cremosa salsa de ceps. La salsa es fa amb una mescla de ceps...
‘Trinxat’ de la Cerdanya de col i patata amb cansalada
El trinxat de col i patata és un dels plats típics de la Cerdanya, l'Alt Urgell i Andorra. Es tracta d'un plat amb aparença de truita i de color verd fosc. No es necessiten molts ingredients per fer-ho. Es tracta d'un plat calorífic perfecte per menjar durant...
Xuletó Gallec a la brasa pels amants de la carn!
El Xuletó gallec de vedella es prepara amb vedells nascuts i criats a Galícia de forma exclusiva i procedents de races autòctones. Aquesta peça destaca pel seu sabor intens, tendresa i suculència. La forma més clara de reconèixer l'alimentació sana i natural...