+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista

by Restaurant Can Carola | nov. 18, 2022 | Cuina tradicional catalana

Canelons de bolets

Els canelons són un plat que enamora a primera vista. Avui us parlarem dels canelons de bolets, o farcits de bolets, com una alternativa vegetariana als canelons tradicionals típics de la gastronomia catalana. Aquests canelons es poden fer a qualsevol època de l’any; de fet qualsevol recepta de canelons, ja que al nostre restaurant els preparem durant tot l’any.

Per començar us recomanem que utilitzeu bolets frescos i, si no són de temporada, podeu fer servir congelats. En qualsevol cas, aquests canelons són un plat sa, fàcil de cuinar i molt deliciós. A provar-los!

 

Com preparar els canelons amb bolets

 

Ingredients

6 plaques de canelons
5 xampinyons o altres bolets, frescos o congelats
1/2 ceba i 1/2 porro de formatge ricotta
50 gr de formatge mozzarella o parmesà ratllat
1 cullerada d’orenga
3 cullerades d’oli d’oliva
sal i pebre al gust
beixamel preparada

Elaboració

1. En una safata gran, combina els trossos de bolets, el formatge ricotta, formatge mozzarella o parmesà, i orenga.

2. Escalfeu l’oli d’oliva en una paella gran a foc mitjà. Afegeix la barreja de bolets a la paella i cuina durant uns 5 minuts, remenant de tant en tant, fins que els bolets estiguin tendres i cuits. Assaona amb sal i pebre al gust.

3. Mentrestant, poseu a bullir una olla gran d’aigua amb sal. Afegeix la pasta dels canelons i cuina-la segons les instruccions del paquet fins que estigui al dente. Escorre reservant aproximadament 1 tassa de líquid de cocció.

4. Preescalfeu el forn a 350 graus. Estén una capa de la barreja de bolets a cada plat de canelons i cobreix amb el líquid de cocció reservat. Cobreix amb salsa beixamel i una mica de formatge ratllat.

5. Forneja durant 20-25 minuts, fins que la pasta estigui ben calenta i la part superior estigui lleugerament daurada. Serveix-los calents, adornats amb una mica farigola.

Aquesta recepta de canelons de bolets és perfecta per a aquells que busquen gaudir d´un plat sa, de temporada, fàcil de preparar i ple de deliciosos sabors. Així que, per què no ho proves avui mateix?

T’agradaria tastar els nostres canelons amb bolets? Visita’ns a Restaurant Can Carola!

 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Els millors plats casolans els tastaràs a Can Carola!
  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar