+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres

by Restaurant Can Carola | oct. 7, 2022 | Cuina de temporada

comer butifarra a la brasa

La botifarra (del botifarra) és un embotit fresc compost de carn picada de porc condimentada amb sal, pebre i altres espècies. Té un sabor molt deliciós i particular, de manera que combina a la perfecció amb una gran quantitat de plats. La botifarra a la brasa és un d’embotits favorits per cuinar a la brasa a Catalunya. Si vols menjar botifarra a la brasa a prop de Figueres visita’ns al restaurant Can Carola!

Botifarra a la brasa

La botifarra es prepara amb trossos de carn magra de llom de porc picada, sal i pebre negre. Aquesta barreja s’amassa manualment i després s’emboteix en intestins gruixuts o budells de porc. A continuació es marca l’intestí amb fil gruixut de cotó i se separa en diferents botifarres, sense tallar, enrotllant cadascuna amb la panxa. Finalment, es deixen reposar sobre paper absorbent i es refrigeren. També és comú afegir altres condiments, com julivert i all picats, o bolets picats, cansalada magra o mel, entre altres.

La botifarra dolça, o de Girona, és una botifarra fresca, que conté mel al seu interior i és agredolça.

A més de les botifarres fresques, que es rosteixen just abans de ser servides i es consumeixen senceres, també podem trobar les botifarres cuites:

  • la blanca: feta de carn magra.
  • la d’ou: conté carn magra i ou, típica de l’època de Carnaval.
  • la negra: en què es combinen les carns magres amb sang de porc.

En definitiva, una de les formes més delicioses de cuinar la botifarra és fer-la a la brasa acompanyada de mongetes seques, des d’on absorbeix un sabor excel·lent, a més d’adquirir un alt valor nutricional. Les botifarres tenen una textura molt agradable i no requereixen molt de temps de cocció, cosa que fa que siguin més senzilles de preparar.

Visita’ns a Restaurant Can Carola per menjar botifarra a la brasa! Us esperem! Estem al Carrer Castelló, 66 de Vila-Sacra (GIRONA).

 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Els millors plats casolans els tastaràs a Can Carola!
  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar