Comencem l’any amb un dels plats estrella del nostre restaurant: el bacallà gratinat amb muselina d’all! Un bacallà deliciós que troba el seu punt d’identitat en la muselina d’all, amb un gust molt propi de la nostra terra.
Gaudeix del bacallà gratinat amb muselina d’all a Can Carola
El bacallà és un plat d’una gran tradició i valor gastronòmic i un dels protagonistes indiscutibles de la nostra cuina catalana. A més, és un dels peixos més apreciats per la seva qualitat en proteïnes i les seves poques calories. Actualment, gràcies al seu sabor tan singular i la seva textura, és un dels peixos més consumits en els millors restaurants de l’Alt Empordà.
A Catalunya és popular preparar el bacallà amb samfaina, però avui volem presentar-vos un dels plats més gustosos del nostre restaurant: el bacallà amb muselina d’all. Així doncs, el nostre bacallà es presenta amb una muselina d’all, una combinació deliciosa que et farà voltar cap per avall!.
Independentment del tipus de preparació que fem amb el bacallà, un dels aspectes més importants és el dessalat i la rehidratació del bacallà per a garantir la seva qualitat i el sabor del plat. I aquest, és un dels aspectes que millor ens diferencien amb aquest plat. Presentar el bacallà al seu punt perquè no quedi ni massa insípid ni massa salat.
A Restaurant Can Carola oferim una cuina tradicional catalana familiar, amb una llarga trajectòria en el món de l’hostaleria i la restauració, consolidat com una de les principals ofertes gastronòmiques de la comarca posant l’èmfasi en la qualitat dels nostres productes.
Si vols dinar en un ambient acollidor per gaudir dels nostres plats, no dubtis a fer-nos una visita! Disposem de diferents espais per a grups i colles a Vila-sacra (Girona), a tan sols 11 minuts de Figueres (7,2 km per la carretera de Vila-sacra), ideal per reunir-vos en un lloc tranquil prop de la ciutat!