La carn de conill té una textura molt tendra i sucosa, així com també un sabor molt deliciós. El conill a la brasa és un plat típic de la cuina catalana que s’ha internacionalitzat i que, avui dia, es pot gaudir a diversos indrets del món.
D’altra banda, la carn de conill és blanca a més de totalment magra, per la qual cosa no té cap tipus de greix. Té un alt valor nutricional, i per aquest motiu se’l considera com un dels aliments més saludables que existeixen, a més de ser molt versàtil quant a ingredients i preparació.
És una carn rica en nutrients i vitamines del grup B (B3, B6 i B12). A més, també aporta diversos nutrients a l’organisme com és el cas del calci, el potassi i el fòsfor. Gràcies al seu alt grau en proteïnes, és una opció molt habitual en l’alimentació dels esportistes. El seu consum també està indicat a l’alimentació infantil i per a dones embarassades o lactants.
Conill a la brasa amb allioli
Un dels plats favorits dels nostres comensals és el conill a la brasa amb allioli, un plat molt saborós el adob del qual, l’allioli una preparació casolana que es fa amb ous, suc de llimona, oli d’oliva i all per donar-li un toc personal i un sabor únic a la carn de conill.
Una de les millors formes de servir aquest plat és acompanyar-lo amb verdures a la brasa, aportant- així un sabor únic i exquisit al plat.
La carn de conill és lleugera, saborosa i saludable, així que a què esperes per provar conill a la brasa amb allioli? T’esperem a Restaurant Can Carola per menjar les millors carns a la brasa de l’Alt Empordà. Bon profit!