Ja fa uns dies que hem deixat enrere l’estiu i estrenem el nou menú diari de tardor de Restaurant Can Carola! Donem sortida als plats típics de temporada, on no falten els bolets!
Els bolets els fem servir durant tot l’any, però és especialment a la tardor quan més es gaudeixen. Parlem del plaer de trobar-los, rossinyols, ceps, gírgoles, xampinyons… i portar-los a la nostra cuina per preparar els plats més deliciosos de temporada!
Menú de tardor a Restaurant Can Carola
Et presentem el nostre menú de tardor a triar entre:
Primers plats
- Canelons amb bolets, un plat molt estimat a la tardor, senzill i deliciós, que ús farà la boca aigua!
- Remenat de bolets, un plat amb pocs ingredients però ben bo i gustós.
Segons plats
- Vedella amb bolets és un d’aquells plats per sucar-hi pa! És un plat molt popular no falta mai a la casa nostra.
- Entrecot amb salsa de ceps. L’entrecot amb un acompanyament magnífic! La salsa de ceps és tan especial que és impossible resistir-se!
El menú inclou pa, vi i aigua.
A més del menú de tardor, també disposeu d’altres plats de temporada a la carta, com els peus de porc a l’estil Can Carola, el platet de calamars amb carxofes i mandonguilles o les carxofes a la brasa!
Et recordem que a Can Carola disposem d’hort propi! Per tant, tots els ingredients dels nostres plats estan elaborats amb productes frescos de gran qualitat. Durant la tardor, L’Hortet Empordanès de Can Carola, disposem de verdures i hortalisses de temporada com albergínies, carabasses, coliflor, carxofes. Aprofita per gaudir del millor sabor de la tardor a Restaurant Can Carola!