+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Els millors plats típics de la cuina catalana a Can Carola

by Restaurant Can Carola | abr. 17, 2021 | Cuina tradicional catalana

cuina catalana

Vols conèixer quins són els plats típics de la cuina catalana? Continua llegint!

Plats típics de la cuina catalana en Can Carola

A Can Carola ens agrada mantenir els bons costums i, per això, elaborem els plats típics de la gastronomia catalana en el nostre restaurant.

Callos a la catalana

Els callos, és un dels plats més típics de la cuina catalana. Ens apassionen! La recepta de cap i pota, o budell a la catalana, és molt antiga, com diem els catalans “Budell,” ja que és amb això mateix amb el que s’elabora aquest plat, popularment conegut com a ‘Callos’. Es cuinen amb els budells de la vedella, o també amb les de xai, que són molt més fines.

Peus de porc

Els peus de porc és un dels plats més exquisits de la cuina catalana, amb una llarga tradició en el nostre restaurant. És un plat que agrada en totes les seves formes, a la brasa, gratinats, estofats amb salsa o al forn… però en Restaurant Can Carola els cuinem mantenint la recepta de tota la vida, tal com es feien els nostres avantpassats, i us assegurem que estan per a xuclar-se els dits!

Escalivada

L’escalivada es prepara amb hortalisses mediterrànies, albergínia, pebrot vermell o ceba, a la brasa o al forn, servides en tires fredes i amanides amb oli d’oliva. Aquest és un plat que serveix d’entrant, o sobre una torrada de pa amb tomàquet, i que se serveix en molts dels restaurants de cuina catalana a Girona.

Caragols a llauna

Els caragols a la llauna són una especialitat culinària típica de la gastronomia catalana. El plat s’elabora amb caragols de terra, que es cuinen en una safata de llauna gran i que s’acompanyen amb una salsa casolana.

Plat de calamars, carxofes i mandonguilles

Plat de calamars, carxofes i mandonguilles, un plat de mar i muntanya que segur us agradarà. La senzillesa de la seva elaboració converteix a aquest platet en una combinació molt casolana, típica de la cuina tradicional catalana. La mandonguilla és habitual a Catalunya, gairebé sempre acompanyada amb salsa però també amb altres productes molt agraïts com la sépia o les carxofes, obtenint així una de les elaboracions més gustoses i peculiars de la nostra cuina.

 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Els millors plats casolans els tastaràs a Can Carola!
  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar