972 67 35 08 / 636 143 744
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • MENÚ PER GRUPS
    • Menú DIARI
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Carn a la brasa, una de les preparacions més populars a la nostra cuina

by Restaurant Can Carola | juny 10, 2020 | Cuina tradicional catalana

Carn a la brasa

La carn a la brasa és una de les preparacions més populars a la nostra cuina. De fet, és un dels plats més demanats a la nostra cuina pels amants de la carn. Aquesta forma de cuinar té la seva pròpia tradició i identitat a Catalunya. I com a tradició, també acompanyem aquest plat tan deliciós amb d’altres molt significatius de la nostra cuina com els calçots, el pa amb tomàquet i l’allioli.

Per començar a cuinar carn a la brasa, el més important és disposar d’una bona matèria primera. A Can Carola comptem amb una excel·lent matèria primera amb millor carn gironina com la botifarra crua de pagès, la botifarra negre, les costelles i mitjanes de xai, els xoricets, pollastre, conill, etc.

Per acompanyar la carn la brasa és ideal una torrada de pagès amb pa amb tomàquet (amb un ruixat d’oli d’oliva extra), allioli casolà i, com a acompanyament, algunes verdures com pebrots escalivats, carxofes, tomàquets, xampinyons o patates.

 

Com preparar carn a la brasa

 

Per aconseguir uns bons resultats, el més important és mantenir l’equilibri entre la intensitat de les brases i el temps de cocció. També és imprescindible mantenir les brases a una temperatura constant mentre es faci la carn.

 

Ingredients

 

  • Carn variada (botifarra crua de pagès, botifarra negre, costelles i mitjanes de xai, xoricets, pollastre, conill, etc.)
  • Sal
  • Pebre
  • Allioli
  • Pa de pagès
  • Tomàquets

 

Elaboració

 

  • Prepara les brases, ja siguin de carbó o llenya.
  • Salpebre la carn abans de posar-la a la graella.
  • Segueix la cocció de cada producte per evitar que es cremi, ja que cadascun d’ells necessitarà una cocció diferent. Per exemple, el xai és una carn vermella que no ha de quedar poc feta. El punt ideal de cocció és ben feta per dins, i torrada o cruixent per fora sense arribar a cremar.

Finalment, també pots torrar el pa de pagès a la graella, així com les verdures. La combinació de l’aroma i el gust d’aquests ingredients és irresistible! T’esperem a Can Carola per menjar les millors carns a la brasa de l’Alt Empordà. Bon profit!

 

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Menú del Calçot a Can Carola
  • Menú diari i per a grups
  • Graellada de carns a la brasa
  • Cuina casolana en un ambient acollidor
  • Calamars a la planxa amb all i julivert

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Telèfon

+34 972 67 35 08

+34 636 143 744

cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2024 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de Privadesa | Política de Cookies
Gestiona la teva privacitat
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.
Funcional Sempre actiu
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferències
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Estadístiques
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Màrqueting
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
Veure preferències
{title} {title} {title}