Blog de Cuina Catalana
Blog de cuina catalana, plats i receptes de la gastronomia tradicional catalanaTemporada de bolets a Figueres
Després de l’arribada de les pluges aquesta tardor, a Restaurant Can Carola ja hem començat a omplir el nostre rebost per gaudir dels millors bolets de l’Alt Empordà! Rossinyols, camagrocs, rovellons, pinetells, trompetes de la mort, l’ou de reig...els bolets es...
Cap i pota a la catalana, un plat tradicional
El cap i pota (callos) és un plat tradicional de Catalunya basat amb el cap, la pota i la tripa de la vedella guisades amb un bon sofregit i una bona picada. Ben aviat començarà el fred, i els plats amb més calories que no vénen massa de gust a l'estiu començaran a...
La ratafia, el licor més tradicional de Catalunya
La ratafia de Catalunya és un tipus de licor que es prepara fent servir com a base la maceració de diversos fruits com la nou verda, el clavell vermell i la pell de llimona. A més, se li afegeixen algunes herbes aromàtiques com els claus d'olor i la canyella,...
Plats típics de la gastronomia catalana per aquest l’estiu
Probablement ja coneixeu molts dels plats típics de la gastronomia catalana, com el pa amb tomàquet o l'allioli. La cuina catalana és purament mediterrània, basada en productes de qualitat com el tomàquet, l'oli d'oliva, els embotits o les verdures. D'altra banda,...
Restaurant per a grups a Vila-sacra
Necessites trobar un restaurant per a grups? Has organitzat una excursió en grup i no saps on anar a dinar? Recuperareu les forces per continuar amb el vostre viatge a Can Carola! Som un dels restaurants més autèntics de cap i pota de tota la vida de l’Alt Empordà!...
Cuina tradicional catalana a L’Alt Empordà
Can Carola som un restaurant de cuina tradicional catalana familiar amb una llarga trajectòria en el món de l’hostaleria i la restauració, consolidat com una de les principals ofertes gastronòmiques de la comarca i un destí ideal per a fer àpats de grup. L'any 2009...