L’esmorzar és l’àpat més important del dia, encara que no ho tinguem gaire en compte amb les presses del matí o perquè no hi estem acostumats! Però començar el dia amb energia no té preu, i això ja ens ho deien les mares en més d’una ocasió ; )
A Restaurant Can Carola reivindiquem mantenir els bons costums amb un autèntic esmorzar de forquilla, per començar el dia amb energia i afrontar la jornada amb millors calories.
L’esmorzar de forquilla sol ser un esmorzar contundent calòricament. Per això sol lluir molt més a l’hivern, però també és costum prendre’l de bon matí abans de fer una llarga excursió. Tradicionalment, se sol prendre acompanyat d’un bon porró de vi o cervesa.
Esmorzar de forquilla, l’àpat més complet del dia
Així doncs, per no prendre els bons costums, pots començar amb un plat d’embotits de la casa i continuar amb altres opcions per gaudir d’un esmorzar amb forquilla com cal:
- Embotits de la casa (de Setcases) i amanida.
- Botifarra a la brasa amb mongetes seques.
- Peus de porc gratinats amb barreja de bolets.
- Galtes de porc rostides amb bolets.
- Cap i pota amb tripa ‘Callos‘.
Sempre pots acompanyar qualsevol d’aquests plats amb una torrada de pa de pagès amb tomàquet!
Recorda que, des del passat 21 de desembre, obrim cada dia a dos quarts de 8 per oferir-vos esmorzars de forquilla! De dilluns a divendres fem un menú variat, econòmic i amb productes de qualitat. A més, oferim una àmplia carta de plats de cuina tradicional catalana i de temporada en un ambient tranquil i acollidor.
També et volem recordar que a Restaurant Can Carola comptem amb totes les mesures generals de seguretat, prevenció i higiene perquè facis els teus àpats amb total tranquil·litat amb:
- Taules reubicades, tant a l’interior del restaurant com a les terrasses, per a respectar les distancia i atendre els clients amb seguretat.
- Col·locació de gels hidroalcohòlics a l’entrada del restaurant i realització de desinfeccions periòdiques dels elements i sales del restaurant.
- Control de l’aforament quan sigui necessari.