+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Ous al plat amb xoriço i patates

by Restaurant Can Carola | febr. 18, 2022 | Receptes de cuina tradicional catalana

Ous al plat amb xoriço

Avui us presentem un plat especialment útil quan no hem preparat res per menjar o no volem sortir, ja que els ingredients que necessitarem solen estar disponibles a casa. Es tracta dels ous al plat amb xoriço i patates, un plat deliciós per gaudir sense culpes!

Hi ha moltes versions i modificacions d’aquest plat, perquè es presta a la barreja de diversos ingredients. Hi ha qui afegeix pernil, mentre que altres prefereixen xoriço o bacó. Us mostrarem la versió que més ens agrada. La prepararem en una paella i només ens portarà uns minuts. És bo per esmorzar, dinar o sopar!

És un plat de base tradicional que permet una gran creativitat en les variacions. També ens agrada preparar-la quan tenim colles a dinar i necessitem un plat ràpid; ja veuràs com queden encantats amb aquest deliciós menjar! És molt fàcil de preparar!

El pas a pas per cuinar ous al plat amb xoriço i patates

Per preparar els ous al plat amb xoriço, en primer lloc tallarem les patates a trossos petits i les courem en aigua, que bullin durant 15 minuts o fins que estiguin tendres però fermes. Les escorrem bé amb una escumadora.

Mentre es couen les patates, prepararem el xoriço i la cansalada o el pernil. Els tallem a trossos petits perquè sigui més fàcil fregir-los. També tallarem una ceba a rodanxes molt fines; això és opcional, però donarà un toc especial al nostre plat.

Un cop cuites les patates, les fregim en una paella amb abundant o oli. Afegim el xoriço i la cansalada o el pernil, i deixem que es cuinin a foc mitjà durant uns 15 minuts fins que es daurin.

A continuació, afegim la ceba (si la fem servir) i la deixem sofregir amb els altres ingredients durant uns minuts més.

Mentrestant, preparem els ous en una altra paella segons el sabor. Ens agrada cuinar-los a la paella uns dos minuts per cada costat amb una mica de sal, pebre i oli; així els tindrem més o menys fregits.

Quan tot és llest, afegim els ous a la paella on s’estan cuinant tots els ingredients junts i els servim immediatament perquè no es refredin. Si vols, pots afegir una mica de julivert o cibulet fresc per sobre.

Aquest plat és un clàssic i sempre és un èxit. Estem segurs que us encantarà. Us esperem com sempre a Restaurant Can Carola! Bon profit!

 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Els millors plats casolans els tastaràs a Can Carola!
  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar