+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Les millors postres casolanes de Can Carola

by Restaurant Can Carola | ag. 12, 2020 | Cuina tradicional catalana, Receptes de cuina tradicional catalana

postres casolanes

A Restaurant Can Carola treballem cada dia per a portar-vos les millors postres casolanes preparades amb molta il·lusió! Com deia Josep Pla, “la cuina és el paisatge posat a la cassola”. I, certament, les postres és un d’aquells plaers que més gaudim a la taula!

 

Postres casolanes de la cuina catalana

 

Les receptes de postres catalanes són símbol de tradició i modernitat però, sobretot, de l’experiència i coneixement transmès de generació en generació. Les postres que us presentem avui ens porten acompanyant tota la vida. Si vols venir a provar-les, t’esperem a Can Carola! Estan d’allò més bones!

 

Mel i Mató

Una de les postres més saludables de la nostra cuina és la Mel i Mató. El secret més ben guardat d’aquesta postra, és disposar d’un bon mató i una bona mel. Si voleu preparar una mel i mató a casa podeu triar les marques que més us agradin.

La preparació és ben senzilla. Escull un mató, sigui de formatge de cabra o d’ovella, i talla’l a llesques repartides en plats individuals. A continuació, afegeix la mel per sobre. Per decorar, pots afegir unes quantes nous.

 

Crema catalana

La crema catalana és una de les postres més típiques de Catalunya. Es menja durant tot l’any, però que es consumeix especialment el dia de Sant Josep. És molt fàcil de fer a casa. Els ingredients són molt comuns i fàcils de trobar.

Per elaborar la crema necessitareu 1 litre de llet, 6 rovells d’ou, 200 g de sucre, 40 g de midó de farina, pell de llimona i canyella en rama. Primer es posa a bullir 2/3 parts de la llet afegint un tros de la pell de llimona i un canonet de canyella. En un bol a part barregem els rovells dels ous i 1/3 part de la llet, el sucre i el midó. Després ho posem tot a la cassola quan la llet estigui molt calenta fins que comenci a espessir.

Quan ja la tingueu ben cuita podeu servir la crema en cassoletes de fang individuals.

 

Mató amb poma

Les postres de mató amb poma, és una de les postres més llamineres de la cuina catalana. Per fer-la a casa, escolliu el mató que més us agradi. La preparació de les pomes és ben senzilla. Peleu 2 pomes i talleu-les a daus. Les poseu a coure amb sucre i canyella a foc lent. Quan el sucre estigui desfet, la deixeu confitar a foc ben fluix durant 30 minuts. En acabar, acompanyeu uns talls de mató amb la poma per sobre. És una combinació deliciosa!

 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Els millors plats casolans els tastaràs a Can Carola!
  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar