Blog de Cuina Catalana
Blog de cuina catalana, plats i receptes de la gastronomia tradicional catalana6 plats típics de cuina catalana a Restaurant Can Carola
Saps on pots menjar plats típics de cuina catalana prop de Figueres? Si vols trobar un restaurant amb menjar típic català i amb els plats més tradicionals de la gastronomia catalana, visita Can Carola! En els nostres plats típics de la cuina catalana sempre hi...
Ous al plat amb xoriço i patates
Avui us presentem un plat especialment útil quan no hem preparat res per menjar o no volem sortir, ja que els ingredients que necessitarem solen estar disponibles a casa. Es tracta dels ous al plat amb xoriço i patates, un plat deliciós per gaudir sense culpes! Hi...
Temporada de calçots a Restaurant Can Carola
Hi ha ganes de calçots? Si vols tastar una autèntica calçotada on no hagis de cuinar, ni fer olor de fum, ni preocupar-te a fer la salsa romesco, visita Restaurant Can Carola per menjar els millors calçots de temporada km0! La nostra tradició El calçot és una ceba...
Cargols a la llauna
Els cargols a la llauna són un plat de la gastronomia catalana molt popular, on els cargols es couen al foc, bé a la brasa o també al forn. A Catalunya, els cargols són molt apreciats en el seu ús culinari, per la qual cosa és molt comú incloure'ls en nombrosos...
Entrecot de vedella de la Vall a la salsa de ceps
L'entrecot de vedella és un plat deliciós i nutritiu, perfecte per a menjar qualsevol dia de la setmana. A Restaurant Can Carola preparem l'entrecot de vedella de la Vall a la brasa acompanyat d'una cremosa salsa de ceps. La salsa es fa amb una mescla de ceps...
‘Trinxat’ de la Cerdanya de col i patata amb cansalada
El trinxat de col i patata és un dels plats típics de la Cerdanya, l'Alt Urgell i Andorra. Es tracta d'un plat amb aparença de truita i de color verd fosc. No es necessiten molts ingredients per fer-ho. Es tracta d'un plat calorífic perfecte per menjar durant...
Xuletó Gallec a la brasa pels amants de la carn!
El Xuletó gallec de vedella es prepara amb vedells nascuts i criats a Galícia de forma exclusiva i procedents de races autòctones. Aquesta peça destaca pel seu sabor intens, tendresa i suculència. La forma més clara de reconèixer l'alimentació sana i natural...
Botifarra a la brasa amb mongetes seques
La botifarra a la brasa acompanyada amb mongetes seques és un dels plats més populars de la gastronomia tradicional catalana. Hi ha qui prepara aquest plat en una paella. No obstant això, no hi ha dubte que el secret d'aquest plat tan deliciós és la qualitat dels...
Com preparar un carpaccio de vedella
El carpaccio és un dels plats més típics de la gastronomia italiana i un dels entrants favorits de l'estiu per a tots els que ens visiten a Restaurant Can Carola. Si vols saber una mica més sobre aquest deliciós plat, pren nota de la recepta per a preparar-lo des...
Cigrons a la catalana, imprescindibles en el nostre menú diari
Els cigrons a la catalana és un d'aquells plats de la cuina catalana que es manté generació rere generació. Ja els cuinaven les nostres mares i àvies, ja que per mantenir una dieta equilibrada és indispensable introduir el llegum en el nostre menú setmanal. Els...