+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Com preparar un carpaccio de vedella

by Restaurant Can Carola | juny 26, 2021 | Cuina de temporada

carpaccio de vedella

El carpaccio és un dels plats més típics de la gastronomia italiana i un dels entrants favorits de l’estiu per a tots els que ens visiten a Restaurant Can Carola. Si vols saber una mica més sobre aquest deliciós plat, pren nota de la recepta per a preparar-lo des de casa.

 

Com es prepara el carpaccio?

 

El carpaccio es prepara amb làmines superfines de carn o peix acompanyades de formatge parmesà i un adreç especial, encara que la recepta original és la de carn de bou com a base.

En l’actualitat, els peixos i mariscos també es poden preparar amb la recepta del carpaccio, com el salmó o el bacallà, quedarà igual de deliciós!

I si ets vegetarià, també pots preparar-ho amb bolets o fruites!

Com veus, el carpaccio es pot preparar amb una gran varietat de productes basi, encara que avui t’explicarem com es prepara la recepta original feta amb carn de vedella.

 

Ingredients

 

Compra els següents ingredients per a preparar el carpaccio:

  • Rellom de vedella
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva verge extra
  • Tàperes
  • Formatge Parmesà
  • Mostassa en gra

 

Preparació

 

Aquests són els passos que has de seguir per a preparar el carpaccio:

  1. Introdueix el rellom de vedella en la nevera durant poc més d’una hora fins que comenci a congelar-se i solidificar-se.
  2. Una vegada que estigui semisòlid, amb l’ajuda d’un ganivet esmolat talla’l en làmines, el més fi que puguis.
  3. Col·loca en un plat a part un xorritó d’oli d’oliva amb sal i pebre i cobreix-ho amb les làmines de rellom.
  4. Amaneix el preparat amb una mica de tàperes, mostassa en gra i formatge parmesà al gust.
  5. Serveix el plat en fred.

 
Recorda preparar aquest plat amb molta cura, ja que es tracta d’un menjar en cru. Si ho prefereixes, sempre pots venir a Restaurant Can Carola i tastar el nostre deliciós carpaccio de bacallà! T’esperem!

 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres
  • 6 plats típics de cuina catalana a Restaurant Can Carola

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar