+34 972 67 35 08
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Restaurant Can Carola
  • Inici
  • Serveis
  • Carta de plats
    • Suggeriments
  • Menú
  • Blog
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Select Page

Carxofes arrebossades de Can Carola

by Restaurant Can Carola | febr. 25, 2021 | Cuina de temporada, Receptes de cuina tradicional catalana

Carxofes arrebossades

Estem en plena temporada de carxofes i a Restaurant Can Carola ens encanta aprofitar-les de totes les maneres! És el producte estrella dels pròxims mesos! les carxofes se solen fer bullides amb un raig d’oli i una mica de sal o bé al forn amb oli, sal i vinagre. Però avui et proposem que coneguis les carxofes arrebossades, que queden molt tendres i sabroses per gaudir-les com a acompanyament o primer plat.
 

Com preparar carxofes arrebossades

 
Preparar les carxofes arrebossades és molt senzill. Només cal tenir una bona matèria primera! Per a saber si una carxofa està fresca és necessari comprovar l’estat de les seves fulles. Comprova que estiguin dures i atapeïdes, és a dir, que no estiguin soltes i tampoc toves.

Ingredients

  • 4 carxofes
  • sal
  • aigua
  • 1 ou
  • 100 g farina
  • 150 ml aigua
  • oli d’oliva per fregir

Prepara la barreja per arrebossar les carxofes en un bol amb la farina, l’ou, un pessic de sal i aigua ben freda fins a aconseguir una consitència fina. Per preparar les carxofes, talla la tija de cadascuna d’elles i despulla-la de totes les fulles verdes més dures. A continuació, tornar a tallar-les en làmines ben primes. I finalment, barreja cada tall amb el preparat de farina per arrebossar-les.

Només et queda posar les carxofes a la paella quan l’oli estigui ben calent, i fregir-les fins que quedin ben rossetes per tots els costats. Quan les treguis de la paella, caldrà treure l’excés d’oli posant-les en un plat amb paper de cuina.

Per maridar aquest plat tan saborós, podeu acompanyar-les amb una copa de vi blanc suau. Així, ja has provat les carxofes arrebossades? Són boníssimes!!

Si vens a dinar a Can Carola recorda a demanar-les! Com a restaurant amb hort propi, els ingredients dels plats de la nostra carta estan elaborats amb productes naturals i de gran qualitat. A més, si vols fer una passejada per L’Hortet Empordanès de Can Carola, trobaràs verdures i hortalisses fresques de temporada Km 0 i podràs fer la teva pròpia comanda!
 

facebookCompartir
TwitterTweet

Facebook

Facebook

Categories

  • Cuina de temporada
  • Cuina tradicional catalana
  • Postres tradicionals catalans
  • Productes de temporada
  • Receptes de cuina tradicional catalana

Articles

  • Menú del Calçot a Can Carola
  • On menjar conill a la brasa prop de Figueres
  • Canelons de bolets: un plat que enamora a primera vista
  • On menjar botifarra a la brasa a prop Figueres
  • 6 plats típics de cuina catalana a Restaurant Can Carola

Restaurant Can Carola

Cuina tradicional catalana



CONTACTE

Tel: +34 972 67 35  cancarola2009@gmail.com

  • Follow
  • Follow


ON SOM

Carrer Castelló, 66 17485 Vila-Sacra GIRONA
Obre Google Maps


HORARI

De Dilluns a Diumenge

  • de 08:00 a 18:00 h

 
Dimecres descans setmanal
(excepte festius)

© 2021 Restaurant Can Carola | Avís Legal | Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En continuar navegant considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per a poder optimitzar la seva visita a la pàgina i cookies de tercers per a recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. Vostè pot permetre el seu ús, rebutjar-lo o canviar la configuració quan ho desitgi. En cas de continuar navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Més informació: Política de Cookies

Tancar