by Restaurant Can Carola | jul. 23, 2019 | Cuina tradicional catalana
Probablement ja coneixeu molts dels plats típics de la gastronomia catalana, com el pa amb tomàquet o l’allioli. La cuina catalana és purament mediterrània, basada en productes de qualitat com el tomàquet, l’oli d’oliva, els embotits o les verdures.
D’altra banda, els plats típics de la gastronomia catalana es caracteritzen per oferir una gran varietat de preparacions. Avui us volem explicar alguns dels plats més atractius per tastar aquest estiu!
Plats de la gastronomia catalana
L’Empedrat
L’empedrat és un plat deliciós en el qual es barregen mongetes blanques, tomàquets, olives en rodanxes, ceba picada i bacallà, i que s’amaneix amb vinagre de vi blanc i una mica d’oli d’oliva.
L’escalivada
L’escalivada es prepara amb hortalisses mediterrànies, albergínia, pebrot vermell o ceba, a la brasa o al forn, servides en tira fredes i amanides amb oli d’oliva. Aquest és un plat que serveix d’entrant, o sobre una torrada de pa amb tomàquet, i que se serveix en molts dels restaurants de cuina catalana a Girona.
Caragols a la llauna
Els caragols a la llauna són una especialitat culinària típica de la gastronomía catalana. El plat s’elabora amb caragols de terra, que es couen en una espècie de llauna gran i que s’acompanyen amb una salsa casolana.
Amanida catalana
L’amanida catalana és una amanida típica de la cuina catalana que es fa amb enciam, tomàquet, ceba, olives, i de vegades amb pebrots o espàrrecs, coberta d’embotits variats. Finalment s’amaneix tot amb oli d’oliva, una mica de vinagre i sal.
Sorbet de llimona al cava
El sorbet de llimona és una de les postres més refrescants de la temporada d’estiu. El sorbet és un dolç gelat a base de xarop, fet d’aigua i sucre o mel, i de suc de fruita de llimona amb cava.
“| escalivada |” (CC BY 2.0) by arquera
by Restaurant Can Carola | juny 27, 2019 | Cuina tradicional catalana
Necessites trobar un restaurant per a grups? Has organitzat una excursió en grup i no saps on anar a dinar? Recuperareu les forces per continuar amb el vostre viatge a Can Carola! Som un dels restaurants més autèntics de cap i pota de tota la vida de l’Alt Empordà!
Celebració d’aniversaris, batejos o comunions
Oferim un servei molt especial per a la celebració d’aniversaris, batejos o comunions. Celebra amb nosaltres els teus esdeveniments més importants!
Per a aquest dia tan especial, disposem de fantàstiques propostes perquè pugueu gaudir d’una gran festa en bona companyia.
També us donem idees per organitzar un bon sopar amb els amics, un dinar de negocis o un gran esdeveniment.
Restaurant de cuina tradicional catalana
Amb les nostres especialitats, com el rap amb salsa de ceps, el bacallà a la crema d’alls, el magret d’ànec amb salsa de maduixes, el carpaccio de gambes o la l’espatlla de xai al forn, gaudireu de la millor cuina tradicional catalana de l’Alt Empordà. També són reconeguts els nostres cargols a la llauna, els entremesos de la casa amb embotits de Setcases i amanida o els canelons casolans.
Com veieu, la nostra cuina es basa en plats tradicionals de la gastronomia catalana amb els productes més destacats de cada temporada i amb una selecció dels millors d’ingredients de la nostra terra (entre el Ripollès i l’Alt Empordà).
Disposem d’un gran menjador amb un aforament ampli, un equip de cuiners i personal de sala que s’esforçaran al màxim per què us sentiu com a casa i us emporteu el millor record!
Si desitges rebre informació sobre les nostres propostes, contacta amb nosaltres. Trobareu el nostre restaurant a tan sols 11 minuts de Figueres (7,2 km per la carretera de Vila-sacra), ideal per apropar-vos a un lloc tranquil i amb espai prop de la ciutat.
by Restaurant Can Carola | maig 22, 2019 | Cuina tradicional catalana
Can Carola som un restaurant de cuina tradicional catalana familiar amb una llarga trajectòria en el món de l’hostaleria i la restauració, consolidat com una de les principals ofertes gastronòmiques de la comarca i un destí ideal per a fer àpats de grup. L’any 2009 vam obrir un nou restaurant al poble de Vila-Sacra, a l’Alt Empordà, seguint les tradicions de la cuina casolana de muntanya.
Oferim una àmplia carta de plats de cuina tradicional catalana i de temporada de qualitat, en un ambient tranquil i acollidor.
Obrim cada dia a les 8 del matí per oferir esmorzars de forquilla. De dilluns a divendres fem un menú variat, econòmic i amb productes de qualitat.
Plats de la cuina tradicional catalana
A Can Carola ens agrada mantenir els bons costums i, per això, elaborem els plats més tradicionals de la gastronomia catalana al nostre restaurant. Avui us avancem un tast dels plats més deliciosos i especialitats de la casa.
- Amanida de llagostins
- Carpaccio de gambes
- Els nostres callos
- Pernil d’aglà
- Rap a la planxa
- Rap amb salsa de ceps
- Bacallà amb la crema d’alls
- Bacallà amb la crema d’alls
- Costelles de cabrit
- Galta de vedella
- Magret d’ànec amb salsa de maduixes
- Cargols a la llauna
- Canalons de bolets
- Canelons d’ànec rostit
- Cua de bou
- Platet de calmars, carxofes i mandonguilles
I encara més! A Can Carola oferim diferents espais per al vostre sopar en grup a Vila-sacra (Girona).
Trobareu el nostre restaurant a tan sols 11 minuts de Figueres (7,2 km per la carretera de Vila-sacra), ideal per apropar-vos a un lloc tranquil i amb espai prop de la ciutat. Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el menú per a grups.
Consulteu la nostra carta de plats completa i el nostre menú diari de dilluns a diumenge. Bon profit i fins aviat!